top of page

Meikkaus, kulmat & ripset

MICROBLADING

Yli kymmenen vuoden ura meikkitaiteilijana on tuonut vahvan näkemyksen naisen kasvoista ja erilaisiin kasvoihin sopivista kulmakarvoista.

Pidän luonnollisesta kokonaisuudesta ja kulmakarvoista, jotka eivät ole kasvojen hallitsevin osa. Kaikille kasvoille ja eri ikäisille naisille ei sovi samanlaiset kulmakarvat. Kulma-artistiksi valmistuin 2018. 

 

Sopiiko microblading juuri sinulle? Kuinka valmistautua? Lue lisää ja katso mallitöitä täältä.

KULMIEN LAMINOITI

HÄÄMEIKKI

Jotta voit itse rentoutua ja nauttia stressittä ainutlaatuisesta päivästäsi, kannattaa häämeikin tekeminen antaa ammattilaisen käsiin. Näin voit olla varma, että häämeikki kestää aamusta iltaan ja näyttää hyvältä kaikissa tilanteissa, niin sisällä, ulkona kuin valokuvassakin.

Koemeikissä voit kertoa tyylistäsi ja toiveistasi häämeikin suhteen ja nähdä konkreettisesti miltä meikki itse hääpäivänä tulee näyttämään. Saat myös viime hetken ihonhoito-ohjeet ja neuvot.

Kauttani saat myös hääkampaajan ja liikumme omalla autolla tarvittaessa kotiisi, hotellille, juhlapaikalle tai mihin ikinä toivotkin. 

Juhlameikki

JUHLAMEIKKI

Syntymäpäivät, itsenäisyyspäivän juhlat tai muu tärkeä tilaisuus tulossa? Kun haluat onnistua kuvissa ja juhlia meikissä jossa viihdyt, varaa aika juhlameikkiin. Teen meikistä toiveidesi mukaisen ja tilaisuuden luonteeseen sopivan. 

 

 

FITNESSMEIKKI

Olen toiminut Nordic Fitness Expon sekä Nordic Pro ja Ben Weider Legacy Cup -kilpailun virallisessa meikkitiimissä useiden vuosien ajan ja olemme kaunistaneet lavalle valtavan määrän kisaajia aina aloittelijoista kansainvälisiin huipputason ammattilaisiin.

 

 

KUVAUSMEIKKI 

MEIKINOPASTUS

KORVIEN REI'ITYS

LASH LIFT

RIPSIEN PIDENNYKSET

 

 

Tilaa minut hoitolaasi! Voit tilata minut hoitolaasi tapahtumiin tai antamaan täydentävää koulutusta meikkaukseen. Voin myös tulla hoitolaasi tekemään asiakasmeikkejä, microbladingia sekä ripsipidennyksiä. ''Meikkaus, ripset ja kulmat taidolla, tunteella ja intohimolla!''

Microblading
Häämeikki
Juhlameikki
Fitnessmeikki
Ripsienpidennykset
Tilaa minut hoitolaasi
bottom of page